PARTNERS

Heineken past bij ons omdat zij voor kwaliteit staan en dat proef je. Het is niet voor niets dat Heineken wereldwijd een van de bekendste biermerken is. 

We hebben een speciale band met de Jopen brouwerij uit Haarlem. Eens per kwartaal hebben we dan ook een extra speciaal speciaalbier.

 

In onze zoektocht naar de echte Italiaanse koffiesmaak zijn we bij Buscaglione koffie uitgekomen. Vroeger exclusief gebrand voor het Vaticaan en nu ook bij ons te proeven.

 


 

Al heel wat jaren geleden hebben we de keuze voor Coca Cola uit een klein flesje gemaakt, een top merk dat bij de Pompier hoort.

 

Pork & Pie verzorgt al een aantal jaar onze hartige en zoete taarten, maar doet ook de BBQ op ons terras in de zomer.

 

Drankenhandel Ivar van den Berg uit Woerden is flexibel en staat altijd voor ons klaar, vandaar dat we graag met Ivar en z’n personeel samenwerken.


 

Onze keuken is klein, maar wat we verkopen komt voor 80% bij Foodpartners uit Woerden vandaan. Een fijne leverancier om mee samen te werken!

De ham van onze huisgemaakte tosti’s komt bij Gineke en Ed vandaan, maar er wordt ook geregeld bij hun aan de keukentafel vergaderd over alles wat er in het centrum van Woerden en ver daarbuiten speelt.

 

Lekker voor bij de koffie of als een tussendoortje, onze heerlijke appeltaart komt bij Bakkerij Verweij vandaan.


 

Midden in de Rijnstraat was ooit een brug, de Vischbrug. Deze krantenkiosk / tabakswinkel verzorgt bij ons de leestafel, met elke dag de nieuwe kranten!

De vormgeving van al onze uitingen is in handen van Jaco Kazius Vormgeving. Met deze studio aan de andere kant van de Petruskerk is het lekker samenwerken!